top of page

Om oss

TangoTare er en tangokvartett som har sin base i Vestfold.
Gruppens besetning er: Piano, Fiolin, Bass og Bandoneon.​
​
Vi spiller i hovedsak tangomusikk. Både tradisjonell Argentinsk og Norsk tango og mere moderne nyere tangomusikk. 

Ingebjørg har spilt klassisk fiolin siden hun var seks år og har helt fra starten sittet i orkester. Tango ble hun introdusert for gjennom Tango Tare og dette er en genre hun trives med. 

Hun er glad i å synge og er aktiv i gospelkor samt andre bandkonstellasjoner hvor hun synger spirituals,salmer og americana. Nå har hun fått ta med seg sangen inn i tangoen i tillegg. 

 

 

 

    ◦    

Ingebjørg Barth

Tango I Orkester I Band I Konsert I Arrangement

Om oss

Geir Vang

Geir har spilt piano siden syvårsalderen, og har en forkjærlighet for kammermusikk. Den intime musikalske kommunikasjonen i tango, de subtile klangene og det voldsomme rytmiske temperamentet i den rio platensiske musikken lokket ham inn i Tango Tare, - uten at han noen gang har angret på at han lot seg forføre.

Geir har hovedfag i musikkvitenskap fra Universitet i Oslo, og har i en årrekke undervist i Nord-Jarlsberg kulturskole.

Trond Bandoneon (1 of 1).jpg

Trond Jonassen

Trond er litt over middels interessert i Tango. Han danser tango og spiller bandoneon. Han har en 4 årig musikkutdannelse fra musikkonservatoriet der han studerte klassisk gitar.  Han har også en IT utdannelse og jobber nå innen databransjen.

Bandoneon er for mange selve klangen av tango. Instrumentet ble opprinnelig laget i Tyskland som et alternativ til dyre kirkeorgler. Så kom instrumentet til Buenos Aires med imigranter og ble raskt tatt i bruk for å spille tango. Nå har de aller fleste orkestre som spiller tango et eller flere bandoneon.

 

Jarl bor på Nøtterøy, men er opprinnelig fra Århus i Danmark og har spilt kontrabass siden ungdomsårene. Er utdannet billedkunstner fra Danmark (D.J. Kunstakademi) og Norge (Statens Kunstakademi). Jobber for øyeblikket med tegning.

 

Etter musikk-konservatoriestudier, har han hatt privattimer i Oslo, Århus og Stockholm. Hovedlærer har vært Einar Schøyen, Oslo Filharmonien.

Jarl R. Slivsgaard

bottom of page